MediaInfo Mac

MediaInfo Mac 0.7.91

Direct alle gegevens van je media in beeld

VOOR

  • Makkelijk in gebruik
  • Verschaft veel informatie

TEGEN

  • Levert de missende codecs niet

Uitmuntend
8

MediaInfo Mac is een applicatie die je alle informatie omtrent een mediabestand verschaft. Zo weet je precies met welk type media je te maken hebt. MediaInfo Mac onthult alle geheimen van voorheen onbekende formaten.

Je sleept simpelweg de te onderzoeken file naar MediaInfo Mac en voor je met je ogen knippert, staat alle data op het scherm. Het geeft je een overzichtelijke opsomming van alle gegevens betreffende het bestand. Dat is nuttig als je bepaalde media probeert af te spelen en je geen idee hebt waarom het niet lukt. MediaInfo Mac levert een overzicht van alle codecs die nodig zijn voor weergave en zo los je het probleem op. Daarnaast sla je met een druk op de knop deze gegevens op in een tekstbestand.

Wanneer je een codec -stuurprogramma voor bestanden- mist, dan duidt MediaInfo Mac dit wel heel mooi aan, maar het geeft je deze codec niet. Die zul je nog altijd zelf moeten vinden. Heb je een probleem om een mediafile in VLC Media Player af te spelen, dan heeft de informatie uit MediaInfo Mac weinig waarde. Immers, als VLC Media Player het niet afspeelt dan is de kans nihil dat je de juiste codec ergens anders vindt.

Wil je snel weten met welk type media je te maken hebt, dan is MediaInfo Mac een handig stukje software. Elke vorm van informatie vind je razendsnel in een mooi overzicht, waardoor je niet voor verrassingen staat wanneer je iets wilt afspelen.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
MediaInfo Mac

Download

MediaInfo Mac 0.7.91

Beoordelingen about MediaInfo Mac